Tuesday, November 27, 2007

kabaret


Tadi tgh nk beli barang kat tesco. Tetiba ada satu keling ni kacau tun, Cakap "u re so pretty, can i get ur number?". What the hell. Ini adalah contoh ayat jantan kabaret. Tiang pakai skirt pun ko cakap cantik. Diorang ni just nk cari mangsa je. Wey jantan, kat mesia, minah ringan ringan teman tgk tv je pun dibayar RM100. Tak caya???.. kalau x caya bacala harian metro kelmarin.
Ini Tun teja, sesenang hati je nk nombor aku. APa kesss... mamat ni dari pakistan. Tun nk je cakap kat dia, kalau setakat keling, kat mesia pun berlambak pakistan ngn bangla. Tak payah tun nk cari kat dublin. Yang wat tun bengang nih dekat 15minit dia dok ikut Tun pastu dia ayat lagi ckp muka tun mcm pakistan. Si hidung kembang ni pun ko leh cakap pakistan??? Adakah ko buta ataupun ko terencat medula oblongata??? Tun melayu tulen..and tun teja bangga jadi melayu. Tun teja perempuan melayu terakhir 2nd last.
Akhirnya Tun letak balik susu ngn roti pastu terus kuar dari tesco. Disebabkan muka Tun dah macam Kajol kena rasuk. Mamat tu tak ikut dah. Hangin betul laa.. Tun ingat kat mesia je byk jantan kabaret. Rupa nya spesis begini ada merata rata.

14 comments:

coklat ubat batuk said...

ceh pasan tiang pakai skirt le tuh.... nape tak pasan jadik balak pakai skirt..........

tun teja said...

balak pakai skirt x cukup sexy!

coklat ubat batuk said...

kalo nak jadi tiang tun kena rosakkan bath scale tuh... bio bacaan kurang skit....

tun teja said...

yeke?.. tp siapa si tiang itu???
nanti tun suh..

arsaili said...

salam..bawak bersabar..kan separuh dr iman..ekekeke

tun teja said...

tenqiu encik arsali.. tun mmg tgh bersabar la nih..

Nordin said...

Tun, kalu Tun 2nd last of the Malay lady, siapa yg last sekali tu?

pedum said...

tun tun tun....

tun teja said...

nordin,
vanida imran la!!!
aiyark tu pun taktahu ke

ye pedumm... muahhh

zakzak said...

camni tak leh nak ngurat tun tengah jalan?
tepi jalan boleh? hehe

camne tun suka diurat? :P
bleh jadi reference. hehe

posmen said...

salam..
paku pakis tul pakistan.. kat mana2 pun ade..
cett

tun makan sireh? hahahaha

tun teja said...

zakzak.. tips ngorat mana leh kasi. kena pepandai sediri...

posmen... jantan kabaret memang ada merata rata.
huh.. tun x penah mkn sireh

arsaili said...

tun teringin nak makan dought n triffle kat tesco nih..sedap sey

Kakak Tiri said...

Oooo... jahat dia. Mana Paki tu... pek pek pek!!

Hmmph, sib baik Kakak Tiri tak de masa tu. Kalau tak, sah dah kena libas dengan pedang. Hiyarrkk!!