Thursday, November 1, 2007

muka tembok


hari ini sifan dh keluarkan barang dia, si korean tu pun dah masuk. hope semua aman sentosa.
diet this week berjalan dengan lancar, pandailak perut ni. bila budget dah lari, selera makan pun automatik tertutup. Agaknya perut dah muak, ari ari disumbat ngn sup tofu, telur dan sayur. Dia rela x makan. Takperla perut, lagi 2minggu kite makan sedap sedap yek.

Hari ini, di pagi yg indah, sedang tun bermesra alam dgn rakan taulan di YM. Tetibe, tanpa petir , tanpa hujan ribut. Pagiku diganggu oleh satu PM dari sang durjana. Eh korang kenal ke? Kalauu tak kenal baca la balik posting lama tun. Ingat kan durjana ni dh mampus, rupanya ada lagi. I was wondering, berapa inci ketebalan kulit muka beliau?? Tak malu ke nk contact aku lagi?

Tun rasa kalau diukur mungkin sama ketebalan dgn tembok cina. Oleh itu kesimpulan yg boleh kita ambil disini. DURJANA TERSEBUT BERMUKA TEMBOK.

Adik adik yg masih tidak memahami maksud "muka tembok", bolehla merujuk kamus dewan bahasa dan pustaka di mukasurat 236.
Kalau mengikut pahaman kaktun, muka tembok adalah seperti durjana tersebut. Bukan muka seperti tembok mahu pun benteng atau pun batu bata yg menyerupai tembok. Tetapi ia bermaksud seseorang yg tidak tahu malu, segan silu atau pun tahap kemaluan nye sgt kecil. Maka org itu, boleh la diklasifikasi kan sebagai "MUKA TEMBOK".

di petik dari kamus dwibahasa TUNTEJA

MUKA TEMBOK :- seorang yg tidak tahu malu tahap dewa.

Contoh Ayat :- "dah la tak ensem, muka tembok lak tu"

(dinasihatkan, ayat tersebut hanya boleh diucap didalam hati sahaja, bagi menjamin keselamatan diri anda)


Baikla adik adik untuk keterangan lebih lanjut bolehla hubungi kaktun ditalian
+353 085 7676767. (RM2.95 seminit)

kaktun sedia membantu mereka yg mempunyai sebarang kemusykilan mengenai jantan jantan kabaret, muka tembok dan lain lain masalah.

akhir kata dari kaktun, majulah sukan untuk negara.. lontar peluru jgn sebut ok, sensitip!!!

7 comments:

coklat ubat batuk said...

apela tun nih... tak baik samekan si dia ngan tembok tuh.... cian tembok tuh.....

tun teja said...

hehe. takpe tembok tu tak kisah. dia kan tebal...

---> kelat said...

tun... kelat bace versi 'tembok' tau... yg blobang2 tuhhh... ok x???

Nordin said...

Nombor telfon tu betul ke? Tak dapat pun... (Ye la, sebab tak try lagi, mg le tak dapat).

azreen_hc77 said...

teruskan menulis.....good reading!!

tun teja said...

hehe..tenqiu abg azreench. dia nye blog pun best gak...

nordin, kalau u try pun u xkan dpt..sbb nombor tu 7676767
(terjunam terjunam) hahahh

Kakak Tiri said...

LMAO. Lawakss!!