Wednesday, April 6, 2011

sakit sakit

semalam tak tidor sampai pagi. sakit kontraksi yg amat sgt. ingat nk terberanak tp ku tahan jugak. sbb pagi ni mmg ada appointment dgn doktor kat salam specialist. doktor yg sama sambut mikhail akan sambut anak nombor dua ni gak. mikhail? makin besar alhamdulillah makin senang nk jaga. kalau dulu mmg agak lincah skrg ni mcm soleeehhh jer. hakhakhak. dia macam paham je ibu dia x larat nk jaga dia. sepanjang hari tun dok depan tv.. dia pun akan menempel sebelah tun. tapi mata dia bukan tgk tv. anak laki saya ni mmg x suka tv. puas paksa suruh dia tgk tv sbb kekadang tak larat gak nk melayan dia. kalau kita tgk tv mula la dia tarik telinga, tarik rambut, kiss pipi, dan apa saja dia rasa nk buat dgn ibu dia. dia akan buat dgn sesuka hati.

mmg tak sabar nk anak ni keluar. nk tgk muka dia, nak main dgn dia.. tp risaulak mikhail jeles. jgn risau ye mikhail. ibu syg awak sama rata. takde istilah pilih kasih.

ya ALLAH, kau lindungila hamba mu ini. semoga seminggu akan datang ni tidak ada apa apa yg akan mengguris hatiku. aminnnnnnnnn

4 comments:

tongchen@seattle said...

Greetings from USA! Your blog is really cool.
Are you living in Ireland?
You are welcomed to visit me at:
http://blog.sina.com.cn/usstamps
Thanks!

marinahunny said...

semoga selamat semuanya tun...nk tepek gambar amanda ye ;)

ryann said...

selamat harapnya tun

:: Cikgu Wiween :: said...

ween pon x sabar tunggu baby girl tun amanda kuar. hehe