Thursday, February 24, 2011

semakin tua semakin dot dot dot..

semakin tua semakin pelupa. tak ingat apa apa pun. today befday aku tapi kalau husband tak wish mmg x ingat langsung. selalunya lagi sebulan besday dah minta macam macam dari encik husband. pastu baru teringat.. patutla ayah beriya iya nk dtg hujung minggu ni. memang tabiat ayah tun, atok kepada mikhail.. kalau befday anak menantu mesti celebrate. itu pasal tun ckp..ayah tun ayah the best in the world. tun tak nak minta hadiah tahun ni.. sbb nya sabtu ni akhirnya dapat duduk rumah sendiri. aku nk tebuk dinding sana sini pun takde sape nk pedulik kan kan kan. nk pindah rumah mesti byk pakai ongkos..sian encik husband. tima kasih gak pada ayah yg byk sponsor utk rumah baru. mikhail,,,, kalau ibu takde..awak kena jaga atok n opah yer. balas jasa diorang.

lagi satu simptom dh tua tua ni. makin sensitif lak. sikit sikit nk sensitip.. emosi pun mcm tuttttt. bila husband tak layan je bila kita sembang..mula la beprasangka buruk. kekadang tu rasa mcm dia dh tak sayang. mula la rasa diri ni gemok, tak cantik, dia syok pempuan lainnnn..padahalnya.. bukan tak sedar suami balik rumah on time, bila balik mesti belasah nasi 2 pinggan.. adik tun ckp kan, kalau tgk laki mkn byk rasa lega jerr..sbb kalau dia balik dating mesti dia kenyang. syaitan ni byk sgt la. suka sgt menghasut hamba yg lemah ni. isk isk isk isk..

wish untuk this year.. semoga tun kekal bahagia dgn family sampai ke akhirattttttt. aminnnn

2 comments:

:: Cikgu Wiween :: said...

tun!! happy belated bday tun! ;)

ryann said...

selamat hr lahir tun. lambat wish le