Monday, January 24, 2011

2nd aniveseri.. hahah

semalam.. relax je.. cool jer. tak rasa paper pun.arini pegi opis pun masih tak rasa apa apa. pastu terpandang kalendar kat email. 24 jan.. ermmm ari apa yerk? dok lama gak bepikir. mcm ada something je dgn harini. alamakkkkk.. eniveseri aku rupanya. oooohhhh laki aku leh lupa yek. siapp ko!. angin gak la at the same time best pun ada sbb ada point nk marah kan laki. terus sms dia.
"yg, arini eniveseri kita tapi u boleh lupa. i pun lupa gak. isk baru anak satu. belum spoloh lagi". sent!!. tunggu punya tunggu suami tak reply.. eeeeeeeeeeeeee. panas panassss. tetibaa.. tit tit.. baru nk baca sms, suami call. "syg, sorry. iskk i betul betul lupa. syg hepi eniveseri.. i love u so much". ucap suami. taktau la nk marah ke nk hepi. nak marah mcm tak adil lak. diri sendiri pun lupa. soo.. hepi la.

tepon mak mengadu sbb kitaorg bleh lupa eniveseri. isk isk.. baru anak satu belum spoloh lagi. pastu mak ckp " takperrr.. anak spoloh ti, anak anak yg remind kan. " ha ah laa.. mcm aku dan adik yg slalu wish kat mak ayah. betul gak kan. kalau spoloh anak leh dpt spoloh hadiah. kalau sorg bagi handbag, sorang bagi kasut, sorang bagi bla bla bla bla..leh blahhhhhhh. ko nk produce spoloh ke tunnnnnnn?? ni yg no dua nk kuar ni pun aku dh terasa ngerii. mikhail dulu kuar normal, walaupun proses dia doploh minit jer.. tapi sakit bersalin..huhuhu seminit pun aku taknak dah. kali ni nk mintak epidural. tak kireeeee. aku nk epidural gak. kalau memang x sakit, lima belas pun aku sanggup produce. amboiiii amboiii amboiiii.

balik dari opis... encik suami tunggu kat LRT. aku dah lupa bab eniveseri. tetibaa dia wat aku rasaaa bersalah yg tak terhingga. " syg, hepi eniveseri" dia hulur 3 kuntum bunga ros. bunga mmg kelemahan tun. bagi aku kereta lancer pun tak boleh mencairkan aku. sbb aku seorang yg jiwang, aku suka yg romantisss. dan suami tahu apa dia kelemahan isteri dia. BUNGAAAA. bak kata orang tua tua, walaupun aku nampak ganas tapi dalam hati penuh dgn taman bunga ros. aku beli apa kat encik suami???? NOTHINGGGG.. x beli apa apa pun. huwaaaaaaaa.. kesian dia. pastu ckp ngn dia.. "yg, gaji i khamis ni. weekend la kita celebrate ye. i banjer u mkn. " mcm biasa. suami saya memang cool. dia jawab OK.

taktau nk bagi dia apa. eceli aku dlm low bajet ni.. ada mende nk settle. nk bagi perfume.. laki aku ni kalau mintak bukan jenis yg murah murah. baik aku takyah tanya apa dia nak. wat bodo jer la. banjer dia makan sudahhh!.

ya ALLAH.. bahgiakan lahh kami berdua sehingga akhir hayat.. aminnnnnnnnn.

5 comments:

marinahunny said...

hepi aniversari tun dan suami, moga bahagia selama2nya dgn anak yg ramaaaaaiiiii... ;)

:: Cikgu Wiween :: said...

happy anniversary tun & pedum!! ;)

CiK NuYu said...

Happy Aniversary kak tun..Semoga bahagia hingga ke akhir hayat..

tun teja said...

marina- terima kasih. sy pun doakan utk awk. insyaALLAH.. ada rezeki nanti.

ween- tenqiuuu.. lebiuu

nuyu- heheh.. time kasih. aminnnn

ryann said...

lambat ucap pulak. semoga berbahagia tun. happy anniversary